Ποιοι είμαστε

Η διεύθυνση της ιστοσελίδας μας είναι: https://glowgetitbycnc.gr

Cookies

Η ιστοσελίδα cncaesthetics.gr έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιεί cookies ως μέρος της διευκόλυνσης αλλά και λειτουργίας των υπηρεσιών του.

Τα cookies είναι μικρά αρχεία (text files), τα οποία αποστέλλονται και φυλάσσονται στον ηλεκτρονικό υπολογιστή του χρήστη, επιτρέποντας σε ιστοσελίδες να λειτουργούν απρόσκοπτα και χωρίς τεχνικές ανωμαλίες, να συλλέγονται πολλαπλές επιλογές του χρήστη, να αναγνωρίζουν τους συχνούς χρήστες, να διευκολύνουν την πρόσβασή τους σε αυτή, και για τη συλλογή δεδομένων για τη βελτίωση του περιεχομένου της ιστοσελίδας.

Τα cookies δεν προκαλούν βλάβες στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές των χρηστών ούτε στα αρχεία που φυλάσσονται σε αυτούς.

Στο cncaesthetics.gr χρησιμοποιούμε τα cookies για να σας παρέχουμε πληροφορίες και να διεκπεραιώνονται οι παραγγελίες σας ενώ σε κάθε έξοδό σας από την ιστοσελίδα διαγράφονται αυτόματα. Τα ίχνη αναγνώρισης ή αλφαριθμητικά αρχεία αναγνώρισης (session cookies) χρησιμοποιούνται μόνο για να αναγνωρίσουν ότι μπαίνετε στην ιστοσελίδα, ώστε να μη χρειάζεται να σας ζητείται password σε όλες τις σελίδες που περιλαμβάνουν συναλλαγή στοιχείων.

Επίσης κάθε φορά που επισκέπτεστε της ιστοσελίδα cncaesthetics.gr παράγονται ανώνυμα cookies για συλλογή στατιστικών επισκεψιμότητας. Τα cookies αυτά παράγονται από υπηρεσίες τρίτων όπως η Google Analytics και χρησιμοποιούνται ώστε να γνωρίζουμε:

  • αν έχετε επισκεφτεί τον ιστότοπό μας στον παρελθόν
  • πόσους μοναδικούς επισκέπτες έχουμε και πόσο συχνά επισκέπτονται τον ιστότοπό μας.
  • τις προβολές κάθε μεμονωμένης ιστοσελίδας και των δημοσιευμένων άρθρων μας.
  • τις πηγές επισκεψιμότητας, δηλαδή αν οι χρήστες μας επισκέπτονται από παραπομπές σε άλλους ιστότοπους, κοινωνικά δίκτυα, διαφημιστικές καμπάνιες, μηχανές αναζήτησης (Google, Bing) ή έρχονται απευθείας στον ιστοτοπό μας.
  • εάν το πρόγραμμά σας περιήγησης στο διαδίκτυο (web browser) έχει ρυθμιστεί ώστε να απορρίπτει τα ίχνη αναγνώρισης, δεν θα είστε σε θέση να χρησιμοποιήσετε της υπηρεσίες αγοράς από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Σε αυτή την περίπτωση, μπορείτε εύκολα να αλλάξετε αυτήν την ρύθμιση.

Πρέπει να έχετε υπόψη σας ότι τα cookies είναι απόλυτα αναγκαία προκειμένου να λειτουργεί σωστά και απρόσκοπτα το cncaesthetics.gr.

Πώς μπορείτε να διαχειρίζεστε τα cookies;

  • Διαγραφή cookies από τη συσκευή σας
    Μπορείτε να διαγράψετε όλα τα cookies που βρίσκονται ήδη στη συσκευή σας, διαγράφοντας το ιστορικό περιήγησης του προγράμματος περιήγησής σας. Με αυτόν τον τρόπο θα διαγραφούν όλα τα cookies από όλους τους ιστότοπους που επισκεφθήκατε.
    Να έχετε όμως υπόψη ότι ενδέχεται να χαθούν και ορισμένα αποθηκευμένα στοιχεία (π.χ. αποθηκευμένα στοιχεία σύνδεσης, προτιμήσεις ιστότοπου).
  • Διαχείριση ειδικών ανά ιστότοπο cookies
    Για πιο αναλυτικό έλεγχο των ειδικών ανά ιστότοπο cookies, ελέγξτε τις ρυθμίσεις cookies και προστασίας προσωπικών δεδομένων στο προεπιλεγμένο πρόγραμμα περιήγησής σας
  • Αποκλεισμός cookies
    Τα περισσότερα σύγχρονα προγράμματα περιήγησης σάς δίνουν τη δυνατότητα να τα ρυθμίζετε ώστε να μην επιτρέπεται η τοποθέτηση cookies στη συσκευή σας. Στην περίπτωση αυτή όμως, ίσως χρειάζεται να προσαρμόζετε χειροκίνητα ορισμένες προτιμήσεις κάθε φορά που επισκέπτεστε έναν ιστότοπο ή μια ιστοσελίδα. Επιπλέον, ορισμένες υπηρεσίες και λειτουργίες ενδέχεται να μην λειτουργούν καθόλου (π.χ. σύνδεση με προφίλ).

Ενσωματωμένο περιεχόμενο από άλλους ιστότοπους

Τα κείμενα σε αυτόν τον ιστότοπο μπορεί να περιλαμβάνουν ενσωματωμένο περιεχόμενο (π.χ. βίντεο, εικόνες, άρθρα κ.λπ.). Το ενσωματωμένο περιεχόμενο από άλλους ιστότοπους συμπεριφέρεται με τον ίδιο ακριβώς τρόπο όπως εάν ο επισκέπτης είχε επισκεφτεί τον άλλο ιστότοπο.

Αυτοί οι ιστότοποι ενδέχεται να συλλέγουν δεδομένα σχετικά με εσάς, να χρησιμοποιούν cookie, να ενσωματώνουν επιπλέον παρακολούθηση τρίτων και να παρακολουθούν την αλληλεπίδρασή σας με αυτό το ενσωματωμένο περιεχόμενο, συμπεριλαμβανομένης της παρακολούθησης της αλληλεπίδρασής σας με το ενσωματωμένο περιεχόμενο, εάν έχετε λογαριασμό και είστε συνδεδεμένοι σε αυτόν τον ιστότοπο.

Σύνδεσμοι (Hyperlinks)

Οι σύνδεσμοι, που τυχόν εμφανίζονται στην ιστοσελίδα δεν βρίσκονται υπό τον έλεγχο της CnC Aesthetics. Συνεπώς, δεν φέρουμε οποιαδήποτε ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών ή οποιασδήποτε συσχετιζόμενης με αυτούς ιστοσελίδα, καθώς και των τυχόν αλλαγών ή ενημερώσεών τους.

Η CnC Aesthetics δηλώνει ρητά ότι δεν υποχρεούται να ελέγχει την ασφάλεια και το περιεχόμενο των ιστοσελίδων τρίτων. Δικαιούται όμως να διακόπτει οποτεδήποτε την πρόσβαση σε οποιαδήποτε ιστοσελίδα η οποία εμφανίζεται ως σύνδεσμος ή με οποιοδήποτε τρόπο συσχετίζεται με τo cncaesthetics.gr, εάν κατά την κρίση της επιχείρησης το περιεχόμενό της αντίκειται στη νομοθεσία και τα χρηστά ήθη ή και τους παρόντες όρους.

Αναγνώριση Χρήστη

Η πρόσβαση και πλοήγηση στην ιστοσελίδα και στις υπηρεσίες που διατίθενται μέσω αυτής είναι ελεύθερη, χωρίς να απαιτείται η εγγραφή του χρήστη σε αυτό. Ωστόσο, για την καταχώριση σχετικών αιτημάτων παραγγελιών για υπηρεσίες ή προϊόντα της επιχείρησης απαιτείται η βασική εγγραφή του χρήστη με τα εξής στοιχεία: όνομα, επώνυμο, κινητό τηλέφωνο και ηλεκτρονική διεύθυνση. Mε κανέναν τρόπο δεν αποκαλύπτουμε ή δημοσιοποιούμε τα προσωπικά δεδομένα και τις πληροφορίες που παρέχει ο χρήστης.

Τα προσωπικά δεδομένα τα οποία θέτει ο χρήστης στη διάθεσή μας χρησιμοποιούνται αποκλειστικά και μόνο για την εκτέλεση των συναλλαγών με τον χρήστη και δεν γνωστοποιούνται σε τρίτους, πλην των περιπτώσεων που περιγράφονται στην ενότητα που αφορά στην πολιτική απορρήτου των επικοινωνιών. Όλες οι πληροφορίες φυλάσσονται με απόλυτη ασφάλεια.

Ο χρήστης οφείλει να έχει πάντα τα στοιχεία επικοινωνίας του ενημερωμένα και να ειδοποιεί την CnC Aesthetics για κάθε μεταβολή τους.

Η CnC Aesthetics δικαιούται οποτεδήποτε να τερματίσει την παροχή υπηρεσιών στον χρήστη και να αρνηθεί οποιαδήποτε τρέχουσα ή μελλοντική χρήση των ιστοσελίδων της.

Η πρόσβαση στα συστήματα της CnC Aesthetics (servers) ελέγχεται από εξοπλισμό ο οποίος επιτρέπει τη χρήση συγκεκριμένων υπηρεσιών από τους χρήστες απαγορεύοντας παράλληλα την πρόσβαση σε συστήματα και βάσεις δεδομένων με απόρρητα στοιχεία και πληροφορίες της.

Απόρρητο Συναλλαγών

Η τήρηση του απορρήτου από την πλευρά της CnC Aesthetics θεωρείται αυτονόητη.
Οι βασικές αρχές που διέπουν τις κλασικές συναλλαγές ισχύουν και στην περίπτωση του ηλεκτρονικού μας καταστήματος. Όλες οι πληροφορίες που διαβιβάζονται από τον χρήστη είναι εμπιστευτικές και η επιχείρηση λαμβάνει συνεχώς όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να γίνεται χρήση τους μόνο στο μέτρο που αυτό κρίνεται αναγκαίο. Για παράδειγμα:

  1. Μόνο οι εξουσιοδοτημένοι διαχειριστές του ηλεκτρονικού καταστήματος έχουν πρόσβαση στις πληροφορίες των συναλλαγών σας και μόνο όποτε αυτό είναι αναγκαίο.
  2. Τα στοιχεία των χρηστών της ιστοσελίδας (ονοματεπώνυμο, πατρώνυμο, τηλέφωνο επικοινωνίας σταθερό ή κινητό, ηλεκτρονική διεύθυνση, διεύθυνση του προς έλεγχο αυτοκινήτου κτλ.) θεωρούνται απόρρητα. Οι χρήστες κατά την παροχή των στοιχείων τους στα πλαίσια χρήσης της ιστοσελίδας, θα ενημερώνονται και συναινούν και αποδέχονται την επικείμενη επεξεργασία των στοιχείων αυτών προσωπικών δεδομένων, για τις ανάγκες της ομαλής και ευχερούς μεταξύ των μερών σχέσης, καθώς επίσης και της διαβίβασης των στοιχείων αυτών σε αποδέκτες οι οποίοι θα προσδιορίζονται συγκεκριμένα και είναι οι υπάλληλοι ή/και προστεθέντες της CnC Aesthetics στα πλαίσια της διεκπεραίωσης της καταρτιζόμενης συμφωνίας των μερών.
  3. Δεν αποκαλύπτουμε τα στοιχεία των πελατών και των συναλλαγών τους, εκτός αν έχει έγγραφη εξουσιοδότηση από εσάς ή αυτό επιβάλλεται από δικαστική απόφαση ή απόφαση άλλης δημόσιας αρχής.
  4. Στη σπάνια περίπτωση που η CnC Aesthetics χρησιμοποιήσει τρίτους για την υποστήριξη των συστημάτων της, φροντίζει για την εξασφάλιση του απορρήτου.
  5. Για τη δική σας ασφάλεια, θα πρέπει και εσείς να χειρίζεστε όλες τις πληροφορίες που παρέχονται μέσω της υπηρεσίας ως εμπιστευτικές και απόρρητες και να μην προβαίνετε σε οποιαδήποτε αποκάλυψή τους σε τρίτα πρόσωπα.

Προστασία προσωπικών δεδομένων

H CnC Aesthetics αποδίδει ιδιαίτερη σημασία στο απόρρητο των στοιχείων των χρηστών του διαδικτύου και την ασφάλεια των επικοινωνιών. Στο πλαίσιο αυτό η CnC Aesthetics έχει λάβει τα κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα, όπως είναι η ελαχιστοποίηση των προσωπικών δεδομένων και η χρήση πιστοποιημένων πρωτοκόλλων κρυπτογράφησης, ούτως ώστε να πληρούνται οι αυξημένες απαιτήσεις ασφάλειας που καθορίζονται με τον Κανονισμό (ΕΕ) 2016/679.

Κατά την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα cncaesthetics.gr είναι πιθανό να σας ζητηθεί να δηλώσετε προσωπικά σας στοιχεία που σας αφορούν (όνομα, επίθετο, τηλέφωνο, ηλεκτρονική διεύθυνση, ταχυδρομική διεύθυνση κ.λπ.) κατά κανόνα για να διεκπεραιώσουμε παραγγελίες σας. Τα τυχόν προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε οπουδήποτε στις σελίδες του διαδικτυακού τόπου cncaesthetics.gr, τηρούνται αποκλειστικά και μόνο για λόγους που αφορούν τις συναλλαγές σας μαζί μας, τη βελτίωση των παρεχομένων υπηρεσιών και τη διασφάλιση της λειτουργίας της αντίστοιχης υπηρεσίας και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο (με εξαίρεση όπου προβλέπεται από το Νόμο στις αρμόδιες και μόνο αρχές). Σε κάθε περίπτωση, οι εργαζόμενοι της CnC Aesthetics που έχουν πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα είναι συγκεκριμένοι και η πρόσβαση προσώπων χωρίς εξουσιοδότηση στα προσωπικά σας δεδομένα απαγορεύεται. Σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή ο χρήστης διατηρεί το δικαίωμα ενημέρωσης ή και αντίρρησης στην περαιτέρω επεξεργασία των στοιχείων του σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία για την προστασία των προσωπικών δεδομένων.

Συλλογή & Επεξεργασία και Προστασία Δεδομένων

Η συλλογή όλων των δεδομένων που εμπίπτουν στην κατηγορία των προσωπικών δεδομένων που λαμβάνει η CnC Aesthetics μέσω της ιστοσελίδας της, τα οποία είτε τα αποστέλλουν κατά περίπτωση οι χρήστες ή συγκεντρώνονται κατά την πλοήγηση – περιήγηση και χρήση της ιστοσελίδας της από τους χρήστες, πραγματοποιείται σύμφωνα με τους ν. 2472/1997 και 3471/2006 , όπως ισχύουν, καθώς και τον Κανονισμό (ΕΕ) 2016/679.

Eίναι δυνατόν να επεξεργάζεται τμήμα ή το σύνολο των στοιχείων που έχουν αποστείλει οι χρήστες/επισκέπτες για λόγους στατιστικούς και βελτίωσης των παρεχόμενων υπηρεσιών – πληροφοριών τους, σύμφωνα με τους όρους του Κανονισμού (ΕΕ) 2016/679.

Η CnC Aesthetics έχει λάβει τα κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα  για την προστασία των δεδομένων των χρηστών και την τήρηση του απορρήτου, από τυχαία γεγονότα, καθώς και από κακόβουλες ενέργειες.

Μέσω της ιστοσελίδας της η CnC Aesthetics δύναται να συλλέγει προσωπικά στοιχεία μόνο των χρηστών. Προσωπικά στοιχεία θεωρούνται αυτά που μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο για τον προσδιορισμό της ταυτότητας ή για την επικοινωνία με τους χρήστες/επισκέπτες, ιδίως όσα συλλέγονται με διάφορες φόρμες υποβολής στοιχείων ή τον προσδιορισμό της θέσης του χρήστη.

Η CnC Aesthetics χρησιμοποιεί τα προσωπικά στοιχεία των εγγεγραμμένων χρηστών προς τον σκοπό εκπλήρωσης των δεσμεύσεών της απέναντι στους χρήστες αυτούς.

Η CnC Aesthetics χρησιμοποιεί τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών για ενημερωτικούς – διαφημιστικούς σκοπούς (πχ. αποστολή ηλεκτρονικών ενημερωτικών φυλλαδίων – newsletters), εφόσον οι χρήστες συγκατατίθενται ρητώς σε αυτό και για όσο χρονικό διάστημα δεν ανακαλείται η εν λόγω συγκατάθεση.

Η CnC Aesthetics δεν διαθέτει προς πώληση προσωπικά στοιχεία τρίτων ή των χρηστών του cncaesthetics.gr. Δεν μεταφέρει και δεν δημοσιοποιεί προσωπικά στοιχεία των χρηστών της ιστοσελίδας σε τρίτους.

Πόσο καιρό διατηρούμε τα δεδομένα σας

Για τους χρήστες που εγγράφονται στον ιστότοπό μας για τις αγορές τους, αποθηκεύουμε τα προσωπικά στοιχεία που χρειάζονται για την ολοκλήρωση των παραγγελιών. Όλοι οι χρήστες μπορούν να δουν, να επεξεργαστούν ή να διαγράψουν τα προσωπικά τους στοιχεία ανά πάσα στιγμή (εκτός από το όνομα χρήστη τους). Οι διαχειριστές του ιστότοπου μπορούν επίσης να δουν και να επεξεργαστούν αυτές τις πληροφορίες.

Ποια δικαιώματα έχετε στα δεδομένα σας

Εάν έχετε λογαριασμό σε αυτόν τον ιστότοπο, μπορείτε να ζητήσετε να λάβετε ένα εξαγόμενο αρχείο των προσωπικών δεδομένων που διατηρούμε για εσάς, συμπεριλαμβανομένων τυχόν δεδομένων που μας έχετε παράσχει. Μπορείτε επίσης να ζητήσετε να διαγράψουμε τυχόν προσωπικά δεδομένα που διατηρούμε για εσάς. Αυτό δεν περιλαμβάνει δεδομένα που είμαστε υποχρεωμένοι να διατηρούμε για διοικητικούς, νομικούς ή λόγους ασφαλείας.